Az interjú

Dórika és Júlia találkozik. Beszélgetnek. Dóri interjút készít, kérdéseket tesz fel Júliának, aki válaszol rájuk. A beszélgetés jó hangulatú, végig mosolyognak, és nevetnek is közben. Az interjú végén kezet fognak és elköszönnek. A távolból még integetnek egymásnak. Biztos azért, mert jól érezték magukat a találkozás során.

 

 

A pohár

Attila szomjas, tehát inni szeretne. Megfogja a poharat, belenéz, majd a szájához emeli. Szerintem ízlik neki, mert be van csukva a szeme. Megissza az egészet, egy csepp folyadék sem marad benne. Végül megtörli a száját. Egészségére!

 

 

A létramászás

A farmerkabátos srác fel akar mászni a létrára. Biztos szeretni elérni valamit, ami fent van a magasban. Létrafokról létrafokra mászik. Integet a kamerába. Én nem szoktam létrára mászni. Általában apukám feladata. Például akkor, amikor felrakja a függönyöket. Nem szokott félni, a farmerkabátos se félt.

 

A cipőfűzés

 

Kikötődött a cipő. Ez nem jó, mert eleshet az ember. Tehát be kell kötni. A cipőfűzés gyorsan megy, már kisgyerekként megtanulja az ember. Könnyű dolog, nem is gondolkodunk rajta. De azért megvannak a fogásai, például a hurkolás.

Kép és szöveg: Loretta