Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Fővám téri kaland

Amikor a tervünk megvalósítása elindult, és a mi kis befüvesített városunkat vittük a program helyszínére, kihasználtuk az alkalmat egy flashmobra. Ahogy "végighúztuk"a gerilla kertészetünket a Váci utcán, szinte egy ember sem ment el mellettünk anélkül, hogy meg ne nézett volna bennünket. Igaz, hogy ezzel nem sikerült embereket bevonni, ennek ellenére nagyon élveztem az egészet!

A Fővám téren pozitív meglepetésként ért, hogy sokan ismerték a mi projektünket és figyelemmel kísérték tevékenységeinket is. Sok érdekes megjegyzést tettek témáinkkal kapcsolatban, és szép számmal be is álltak közénk segíteni.

Mivel a program nagy részében interjúkat készítettem, számomra a legnagyobb élményt az jelentette, hogy a riportalanyok többségét nagyon érdekelte a mi témánk. Habár egyesek nem voltak hajlandóak interjút adni, rengeteg személy pozitívan fogadta a kérdéseimet, és örömmel válaszolt rájuk.

A csapatmunka létfontosságú egy ilyen projektben. Igaz, hogy már az első hetekben is jó volt a csoportmunka, de mivel a Szemétálmodók csapata különböző korú és képességű emberekből áll, eleinte nem volt könnyű összeszoknunk. Ehhez képest mostanra rengeteget fejlődtünk a koncentráció és az együttműködés terén is.

Szöveg: Dóri
Kép: Pati, Dóri 

1 Tovább

Az első híradás -- Magunkról

Immár a 4. szombatunkat töltjük itt a Közértben, ahol egy Szemétálmok nevű projektben veszünk részt. Itt mindenki kiveszi a részét abban, amiben jó, és rengeteg új barátot szerzünk. Itt kicsit és nagyok egyaránt jól érzik magukat. Ha még többet akartok megtudni róla, nézzétek meg a blogunkat!

Kili Dóra, Földesi Judit

*

Ma nagyon sokat tanultunk a fényképezésről. Tanultunk a közelítésről, a lényegről a fotón, a véletlenszerű hibákról és a fókuszálásról. A Közértben dolgozunk a fogalmazáson. Többet megtudtunk a hír izgalmas, de igaz szolgáltatásáról.

Sőregi Hanna, Szalóki Lilla, Nagy Patrícia Mercédesz

*

Mi, Szemétálmodók a szombati foglalkozásokon médiázunk, azon belül fényképezünk, játszunk, és sok érdekes dolgot tanulunk. Hogyha kedvet kapsz egy kis kikapcsolódásra, akkor gyere el hozzánk a Tűzoltó utcába!

Üdvözlünk titeket: Szandi, Haider, Kerekes Tamás,  Mahmud, Szalóki Dávid Máté

*

Mit is csinálunk itt?

Háromhetes váltásokban tartunk foglalkozásokat, ahol kiéljük beteges vágyainkat és közben jól érezzük magunkat.

Mikor tesszük ezt mind?

Minden szombaton 10 órakor összegyűlünk, és játszunk egy jót közösen.

Hogyan csináljunk és ez miért jó nekünk?

Játékosan tesszük és jól érezzük magunkat, hogy elfelejtsük a nagyvilág gondjait.

Hol?

A Semmelweis Egyetemtől egy utcányira a Közért névre keresztelt közösségi klubban.

Kik csinálják?

Nem mások, mint a Szemétálmok megálmodói. Légy te is a csapat tagja!

Írták: az "állatos" csoport

Emi Karolina, Farkas Krisztián, Kovács Szimonetta

0 Tovább

Szemétálmok

blogavatar

Médiacsoportunk a ferencvárosi lomtalanításhoz kapcsolódó összművészeti megmozdulás keretében alakult meg. Írunk, fotózunk és blogolunk.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek